top of page

Rólunk

Ismerd meg közelebbről a Longevity Project csapatát és együttműködői szakértőit!

EB8A3392_edited.jpg

A csapat

EB8A3405_edited.jpg
Dr. Márky Ádám

szakmai vezető, a Longevity Project társalapítója

Ádám az egyetemet Pécsett kezdte és a Semmelweis Egyetemen fejezte be. Menet közben 6 évig dolgozott mentőápolóként, majd egy évig mentőorvosként.  Első magyar orvosként tette le az International Board of Lifestyle Medicine szakvizsgáját életmód-orvostanból.
Manapság legszívesebben a mentális jóllét megőrzésében és visszanyerésében segíti a munkavállalókat és a vezetőket pszichológiai rugalmasság fejlesztő és mindfulness programok keretében akár csoportosan, akár egyénileg.

EB8A3163_edited.jpg
Länger Jelena

ügyvezető, a Longevity Project társalapítója

Léna nemzetközi marketing szakon végzett a Külkereskedelmi Főiskolán, majd Executive MBA-t szerzett a CEU-n. 16 évig dolgozott regionális marketing, piacfejlesztési és oktatási vezetői pozíciókban itthon és regionális szinten. A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karán szerzett népegészségügyi diplomát, és mint egészségfejlesztő, 2023-ban sikeresen letette az International Board of Lifestyle Medicine élemtódorvsotani vizsgáját. Elvégezte a Cornell Egyetem növényi táplálkozási szakértő kurzusát. Érdeklődése középpontjában az van, hogyan lehet az elfoglalt munkavállalókat támogatni az egészségesebb szokások gyakorlati kialakításában akár a táplálkozás, akár a mozgás terén, és a "longevity", azaz a hosszú, egészséges élet és az aktív idősödés tudománya is kiemelten foglalkoztatja. 

EB8A3283_edited.jpg
Kiss Ádám

mentálhigiénés szakember, szinkrontolmács

Ádám a SOTE mentálhigiéné szakirányú továbbképzésén szerzett diplomát, 7 éve foglalkozik relaxációs és meditációs módszerekkel, autogén tréning gyakorlatvezető és képződő szimbólumterápiás gyakorlatvezető. Alapvégzettségét tekintve szabadúszó szinkrontolmács, és 2020 októbere óta lányos édesapa. A tudatos jelenlét eszközeinek segítségével abban szeretné támogatni a hozzá fordulókat, hogy elfogadóbban és rugalmasabban kapcsolódjanak érzelmeikhez, önmagukhoz és másokhoz. Vállalatoknál magyar és angol nyelven is tart pszichológiai rugalmasság fejlesztő programokat.

EB8A2946_edited.jpg
Szijártó Szandra

dietetikus, táplálkozástudományi szakember

Szandi a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szerzett dietetikus diplomát, majd okleveles táplálkozástudományi szakemberként (Msc) végzett. Az egészségügy különböző szegmenseiben szerzett tapasztalatot. Elvégezte a Cornell Egyetem növényi táplálkozási szakértő kurzusát. Hisz a prevenció erejében, miszerint a táplálkozásunkkal és mindennapi döntéseinkkel aktívan hozzájárulunk az egészségünk fenntartásához és életminőségünk javításához, illetve már kialakult betegségek kezeléséhez. 

EB8A3091_edited.jpg
Mirgai Zita

dietetikus

Zita végzős dietetikus hallgató a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Gyakornokként elsősorban kommunikációs feladatokat lát el csapatunkban, de táplálkozástudományi tudásának köszönhetően edukációs anyagok fejlesztésében is részt vesz. Tudományos DiákKöri kutatómunkájában, valamint szakdolgozatában a hazai vegánok tápanyagbevitelével foglalkozik. A növényi alapú étrendeken kívül különös szakmai érdeklődéssel fordul a mikrobiom, valamint a gasztroenterológiai kórképek dietoterápiája felé. Mindig érdekelte a kommunikáció és az egészségfejlesztés, ezért örül, hogy munkája során ötvözni tudja képességeit és érdeklődési területeit. 

EB8A3476_edited.jpg
Pozsonyi Rebeka

kommunikációs szakember

Rebeka a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és médiatudomány mesterszakán végzett. Az egészségügyi kommunikáció számára hivatás: szeretne minél több embernek segíteni, hogy egészségértési képességét fejlessze. Fontos számára, hogy kutassa és átadja az egészséggel kapcsolatos információk megszerzésének, megértésének és alkalmazásának megfelelő módját. Kiemelt érdeklődési területe továbbá a személyes orvos-beteg kommunikáció. 

Előadók és együttműködő szakértők

Eszter_edited.jpg
Dr. Csábi Eszter

Alváskutató, pszichológus, egyetemi adjunktus

EB8A9124_edited.jpg
Éger Csaba

Pszichológus

Nagy Zsófia portré.jpg
Jakab-Nagy Zsófia

Gyógytornász,

FDM terapeuta, triplex edző

Kovács Milán.jpg
Dr. Kovács Milán

Ortopéd traumatológus, sportorvos

szonyilidia.jpeg
Szőnyi Lídia

Pedagógiai szakpszichológus, pár- és családterapeuta

csepestimea_edited.jpg
Dr. Csépes Tímea

háziorvos rezidens, életmódorvos

EB8A7198_edited.jpg
Dr. Fügedi Gergely

Orvos, szervezetfejlesztési tanácsadó

Klári_k_edited.jpg
Dr. Juhász-Keglovits Klára

Életmódorvos, gyerekgyógyász szakorvos

sinko-ruzsinszki-judit.jpg
Sinkó-Ruzsinszki Judit

Gyógytornász,

sportfizioterapeuta

3858km_edited.jpg
Vaskó Gergely

Légzéstréner,

harsonaművész

studio_MG_1182_edited_edited.jpg
Dr. Demeter Anna

life coach

Hanula Erika HD_edited.jpg
Hanula Erika

Nyelvtanár, tanulásmódszertan tréner

Kapitány-Fövény Máté_edited.jpg
Dr. Kapitány-Fövény Máté

Klinikai szakpszichológus

Barbi3-2_edited.jpg
Dr. Szentgyörgyi Barbara

Háziorvos, életmódorvos, a MOTE elnöke

Ajánlatot kérnél a közös munkára?

bottom of page