top of page
EB8A2779_edited.jpg

Vállalati egészségnapok

Időtartam: egynapos rendezvény

Létszám: válzozó

Helyszín: személyes jelenléttel

Nyelv: magyar, angol

Ajánljuk: bármely vállalatnak

Cél: az egészségprogramok színesítése, az egészségtudatosság élményszerű megtapasztalása

Mikor van rá szükség?

Szűrőporgramok kiegészítéseként, vagy bármikor, ha a vállalati egészségprogramokat szeretnénk színes, éleményszerű eseményekkel gazdagítani. Akkor is jó eszköz, ha a munkavállalók figyelmét szeretnénk ráirányítani az egészségmegőrzés előnyeire. Egy újonnan bevezetett hosszútávú vállalati egészségprogram nyitó eseményeként is nagyon hatékony lehet egy egészségnap.

Miért válaszd?

Az egészségnapok elősegíthetik egy olyan munkahelyi kultúra kialakítását, ahol az egészséges életmód és a jóllét megőrzése kiemelt fontosságú, és a dolgozók szívesen vesznek részt az ilyen kezdeményezéseken.

Mit érdemes tudni az egészségnapokról?

Hogyan segítünk a vállalati egészségnapok kivitelezésében?

Ha egy vállalat egészségnapot szervez, sokféle program kivitelezése szükséges, hogy a résztvevők egy teljes napon át élvezhessék az eseményeket. Mi ezekre az alkalmakra is készülünk egészség-edukációs megvalósításokkal. Programunkat teljes mértékben az ügyfél igényeihez és az alkalom lehetőségeihez alakítjuk. Így nagyon széles palettáról válogathatunk, készülhetünk akár a munkavállalók gyermekeinek szánt játékos feladatokkal, vagy akár a munkavállalóknak szánt egyéni orvosi konzultációs lehetőségekkel is az életmódorvostan pillérjeinek mentén.

Érdekel a lehetőség?

bottom of page