top of page
edukacio.jpg

Egészség-edukációs tartalomgyártás

Időtartam: változó

Létszám: korlátlan

Formátum: nyomtatott vagy digitális

Nyelv: magyar, angol

Ajánljuk: bármely vállalatnak egészségprogramja részeként

Cél: folyamatos mikroedukáció, inspiráció, kultúra formálása

Mikor van rá szükség?

Ha a munkavállalók számára szeretnél megbízható, tudományosan alátámasztott információkkal segíteni, és így hozzájárulni ahhoz, hogy helyes döntéseket hozhassanak saját egészségükkel kapcsolatban.

Miért válaszd?

Az egészség-edukációs tartalmak nyújtásával elérhető, hogy ne csak egy-egy alkalommal kapcsolódjak a munkavállalók az egészséggel kapcsolatos témákhoz, hanem akár sokkal gyakrabban, kisebb lépésekben találkozzanak a hiteles és hasznos tudással.

Mit érdemes tudni az edukációs tartalomgyártásról?
Hogyan segíthetnek az edukációs tartalmak?

A munkavállalók egészség-edukációjával elérhetjük, hogy tudatosabbá váljanak az életmód terén, és kezükbe vegyék saját egészségüket. Ha a vállalaton belül rendszeressé tesszük a hiteles egészség-edukációt, az (apránként) szerzett tudás beépülhet a munkavállalók gondolkodásába és döntéseibe. Akár önállóan, akár egyéb jólléti programok mellett ezek a tartalmak lehetővé teszik, hogy az egészséggel kapcsolatos, megbízható információk a hétköznapokban is elérhetőek legyenek a munkavállalók számára. Mindez megvalósítható akár a lehető legkönnyedebb játékos formában is.

Edukációs tartalomgyártás

Témáink

A tartalmak témáit mindig a vállalattal közösen határozzuk meg, szem előtt tartva a munkavállalók igényeit. Így az életmódorvostan 6 pillére közül bármelyik témában készíthetünk tartalmakat (táplálkozás, mentális egészség, mozgás, alvás, társas kapcsolatos, függőségek).

Az edukációs anyagok típusai lehetnek
  • Brosúrák, füzetek

  • Poszterek, plakátok

  • Infografikák

  • Posztok, cikkek, hírlevelek

  • Egyéb belső kommunikációs tartalmak

  • Játékos kvízek

  • Mikroedukációs videók

  • Egyéb nyomtatott vagy digitális eszközök egyedi igényekre kidolgozva

Érdekel az egészség-edukációs tartalomgyártás?

bottom of page