top of page
EB8A3207_edited.jpg

Wellbeing stratégiai tanácsadás

Időtartam: változó

Létszám: 1-3 fő

Helyszín: személyes jelenléttel vagy online

Nyelv: magyar, angol

Ajánljuk: azoknak a vállalatoknak, akik most kezdenek el strukturáltabb formában foglalkozni a munkavállalói egészég fejlesztésével, vagy ad-hoc kezdeményezéseiket szeretnék tervezhető, mérhető, egységes programmá alakítani

Cél: átgondolt, tervezhető, mérhető wellbeing stratégia kialakítása a vállalat számára

Mikor van rá szükség?

Ha a munkavállalók egészségét szeretnéd a vállalati stratégia egyik fontos fókuszterületévé emelni, de még nem tudod biztosan, hogyan kezdj hozzá, vagy egyszerűen nincs elég időd, amit ennek kidolgozására szánhatnál. Ha már vannak egészségprogram-kezdeményezések, és szeretnéd ezeket egy strukturált, tervezhető, mérhető programmá kovácsolni.

Miért válaszd?

Mert időt és energiát spórolhatunk meg neked. A vállalati egészségfejlesztés piacán szerzett tapasztalatainknak köszönhetően számos jó és rossz gyakorlatot tudunk veled megosztani, és a tervezés után a kivitelezésben is tudunk támogatni, ha igényt tartasz rá.

Mit érdemes tudni a stratégiai tanácsadásról?

Segítünk az egészségfejlesztésben, lépésről lépésre.

Célunk, hogy segítsünk vállalatoknak kiépíteni és megvalósítani egészségfejlesztési stratégiájukat, mely hozzájárulhat a dolgozók egészségének és jóllétének javításához, valamint a vállalati teljesítmény növeléséhez. Teljeskörű szakértelemmel támogatjuk ügyfeleinket a munkavállalói egészségfejlesztési stratégia kialakításában a tervezéstől akár a kivitelezésig.

A tanácsadás

Személyre szabott programterv a vállalatodnak

Az egészségfejlesztési stratégia kidolgozása és megvalósítása komplex folyamat, amely számos szempontot figyelembe vesz, például a munkahelyi környezetet, az egészségkultúrát, a munkavállalók szokásait és igényeit.

Előnyök
  • Szakértői tudás és tapasztalat: Magas szintű tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberünk segít a stratégia megtervezésében, kidolgozásában.

  • Célkitűzések meghatározása: Segítségünkkel a vállalat pontos és mérhető célokat határozhat meg, amelyek irányítják az egészségfejlesztési stratégia folyamatát és eredményességét.

  • Fenntarthatóság: A stratégiai tanácsadás olyan fenntartható megközelítést kínál, amely hosszú távon eredményeket hoz és folyamatosan fejleszthető.

  • Dolgozói elkötelezettség: Az egészségfejlesztési stratégia hatékony kidolgozása és megvalósítása növelheti a dolgozók elkötelezettségét és elégedettségét, ami pozitív hatást gyakorolhat a munkahelyi hangulatra és produktivitásra.

  • Betegségmegelőzés: Az egészségfejlesztési stratégia célja a betegségek megelőzése és a dolgozók egészségének megőrzése, ami hosszú távon csökkentheti a távolléti időt és egészségügyi költségeket.

  • Versenyelőny: Az egészségfejlesztésre fókuszáló vállalatok vonzóbbak lehetnek a munkavállalók és az ügyfelek számára, így versenyelőnyre tehetnek szert a piacon.

Tanácsadó

EB8A3163_edited_edited.jpg
Länger Jelena

Ügyvezető, a Longevity Project társalapítója

Érdekel a stratégiai tanácsadás?

bottom of page