top of page

Vaskó Gergely

harsonaművész, légzéstréning specialista, egészségfejlesztési és stresszkezelési tréner, meditációs és zeneterápiás tanácsadó 

Ismerd meg Gergőt

Diplomáit Budapesten és Berlinben szerezte meg. Zeneművészként a világ legrangosabb koncerttermeiben lépett fel és karriere során megtapasztalta, hogy a kiemelkedő teljesítmény eléréséhez óhatatlanul szükség van a fizikai, mentális és pszichés állapot egyensúlyban tartására.

 

Tréningjein, workshopjain orvosi kutatások által is igazolt speciális légzéstechnikákat tanít, melyek alkalmazásával látványosan javulhat az egészségi állapot és a személyes hatékonyság.

 

A meditáció és a zeneterápia területén is egyedi ismeretekkel rendelkezik: ausztrál őslakosoktól megtanult játszani különleges és ősi hangszerükön,  a digeridoo-n, melynek hangja olyan frekvenciákon szólal meg, melyek igen hamar képesek pihentetni és megnyugtatni az idegrendszert, emiatt ezzel a hangszerrel különösen hatékony zenés meditációkat, stresszoldó foglalkozásokat, valamint csapatépítő tréningeket lehet megtartani.

Programja

  • Hatékony stresszkezelés különleges légzéstechnikák segítségével

  • "Lélegezz jól!" - A helyes és hatékony légzés elsajátítása

  • Zenés meditációs foglalkozások megtartása különleges hangszerekkel

  • 'Egymásra hangolva' - csapatépítő tréning a légzés és a zene segítségével

Nyelvek

  • magyar

Gergő didgeridoo 2_edited.jpg

Szeretnél Gergővel dolgozni?
Vegyük fel a kapcsolatot.

bottom of page