top of page
EB8A3405_edited_edited.jpg

Dr. Márky Ádám

a Longevity Project társalapítója és szakmai vezetője, peak performance & behavior change strategist

Ismerd meg Ádámot

Ádám főállásban dolgozott a mentőknél az orvosi egyetem mellett, majd első magyarként tette le az Amerikai Életmód-orvostani Társaság (ACLM) szakvizsgáját.

Évek óta a kontextuális viselkedéstudományok legnagyobb nemzetközi szakértőitől, úttörőitől tanul. Fő érdeklődési területe a pszichológiai rugalmasság fejlesztésének szerepe a fenntartható vezetői teljesítményben és jóllétben.

 

Az általa vezetett vállalati egyéni és csoportos folyamatokban tipikusan a kritikus időszakok alatti teljesítményszorongás, kikapcsolódási nehézségek és következményes betegségek illetve kiégés megelőzéseben segít. Emellett rendszeresen oktat kontextuális viselkedéstudományokat pszichológus és orvostanhallgatóknak is.

Előadás témák

  • Mindulness és reziliencia

  • Teljesítményszorongás, pszichológiai rugalmasság, változtatási képesség

  • Fenntartható vezetői teljesítmény és a kiégés megelőzése

  • Életmódorvostan, egészséges szokások

  • Szív- és érrendszeri egészégmegőrzés

Csoportos programok

  • Pszichológiai rugalmasság fejlesztő folyamat (mindfulness elemekkel)

  • Teljeskörű egészségfejlesztő program

  • Egészségfejlesztő workshopok

Egyéni folyamatok

Egyéni folyamatokban Ádám abban segíti a vezetőket, hogy - legyen szó akár vezetői magányról, teljesítményszorongásról vagy kiégésről - a pszichológiai rugalmasság fejlesztésén keresztül minél több érték alapú döntést tudjanak hozni, ezáltal kiegyensúlyozottabb életük lehessen, amely nagyobb elégedettséggel tölti el őket.

Nyelvek

  • magyar

Érzelmileg fejlesztő apuka - A pszichológiai rugalmasság szerepe az elég jó apaságban - webinarium
01:08:23

Érzelmileg fejlesztő apuka - A pszichológiai rugalmasság szerepe az elég jó apaságban - webinarium

Egy biztos: 2020 szülőként nehéz év volt. Időben, térben jóval többet kellett megélni a szülői életfeladatunkat, a teendők komplexitása szempontjából pedig egy polihisztorrá kellett felnőni. Mindeközben állandóan ott van a fejünkben az örök dilemma: elég jó szülők vagyunk-e? Hogyan tudjuk ezzel az örök bizonytalansággal és a világjárvánnyal járó újabb feszültségekkel együtt segíteni a gyerekeinket abban, hogy meg tudják élni az érzelmeiket, úgy hogy mégsem válnak saját érzelmeik rabjaivá? A beszélgetésben arra keressük (az elég jó) választ, hogyan tudunk együtt élni könnyebb és nehezebb érzelmeinkkel úgy, hogy elég jó apukaként még önmagunkról se feledkezzünk meg. Akik beszélgetnek: Kiss Ádám, szinkrontolmács, mentálhigiénés segítő, október óta lányos apa, a Vackorság blog szerzője, képződő autogén tréning és szimbólumterápiás gyakorlatvezető, valamint Dr. Márky Ádám, a Longevity Project orvosigazgatója Kiss Ádám blogját itt találjátok: https://vackorsag.blog.hu Vállalati egészségfejlesztő prograjmajinkról részleteket itt találtok: https://www.longevity-project.org Hírekért a rendezvényeinkről, képzéseinkről, webináriumainkról és programjainkról kövess minket a facebookon is: https://www.facebook.com/longevityproject.org Egészséges, főként teljes értékű növényi ételötletekért nézd meg az instánkat: https://www.instagram.com/longevityprojecthungary/

Szeretnél Ádámmal dolgozni?
Vegyük fel a kapcsolatot.

bottom of page