top of page

Negyven lettem

Updated: Jan 22, 2021

Léna cikksorozata a NőiVáltó.hu-n - 1. rész


Pont ma, amikor ezt a cikket írom. Ma van a 40. születésnapom. Nem tudom, kinek mit jelent ez a szám, én ezt most valahogy különösen vártam. Szeretem azt, ahol éppen az életemben tartok. Ez nekem most pont egy jó pillanat.


Langer Jelena

Általában nem szoktam extra eseményeket kerekíteni az éveim alakulása köré, nem igénylem a nagy ünneplést. Bár este a családi vacsoránknál biztosan kapok egy kis tortát meg ajándékot, azért alapvetően ma is egy többé-kevésbé átlagos napra számítok. Ülök az irodámban az asztalomnál, egy kicsit tanulok, mint szinte minden reggel, aztán feldolgozom az e-maileket és a legfontosabb, halaszthatatlan operatív teendőket. Aztán körbenézek a szanaszét heverő post-itjeim között, hogy eldöntsem, az elmélyülést, komoly koncentrációt igénylő feladatok közül mivel foglalkozzak a következő 1-2 órában, mert tudom, hogy ilyenkor, a késő délelőtti órákban vagyok a legfókuszáltabb és ilyenkor szoktam kreatív munkára alkalmas állapotba kerülni.


Végül úgy döntök, hogy ma lesz a napja, amikor elkezdem ezt a cikksorozatot, ami jó ideje érlelődik bennem. Arról szeretnék írni, hogyan lehetnénk minél többen minél jobban. Akár egészen jól. Fizikailag, lelkileg, szellemileg. Mondhatnám, hogy egészséges életmódról lesz szó, mert engem az elmúlt években főként ez a téma foglalkoztatott. Ezzel kelek és ezzel fekszem, ebben élek, erről tanulok és erről tanítok. Ám a megszokottnál jóval tágabban értelmezem az egészséges életmód fogalmát, és szeretek mélyre ásni benne.


A teljes cikket itt olvashatjátok el.Vállalati egészségfejlesztő programjainkról bővebb információt itt találsz.

Ingyenes meetupjaink és webináriumaink időpontjaiért kövesd a facebook oldalunkat.

Egészséges ételinspirációkért kövess minket az instagramon.0 comments
bottom of page