top of page

Mind mozgásra születtünk

Updated: Jan 22, 2021

Léna cikksorozata a NőiVáltó.hu-n - 2. rész


Gyerekként állandóan mozgásban voltam. Általános iskolába egy sportiskolába jártam. Mind versenyszerűen sportoltunk, emelt óraszámban volt testnevelésóránk, és még külön tornaszakkörre is jártunk. Én tornász voltam. Minden délután és szombaton 3 óra edzés, nyaranta edzőtáborok.

Langer Jelena

Fiatal felnőttként is rengeteget mozogtam. Az irodaház aljában, amelyben dolgoztam, volt egy remek edzőterem. Természetes volt számomra, hogy vagy reggel – munka előtt, vagy este – munka után végigtáncoljak napi két aerobikórát. Hétvégénként pedig lovagolni jártam. Meg a férjemmel fallabdáztam. Akármennyit képes voltam mozogni, és mindig találtam rá időt is.


Aztán… nos, innen jön a klasszikus történet: megszülettek a gyerekek, haladt előre a karrierem, és hamar abban a csapdában találtam magam, hogy érzésem szerint minden percemet a munkám és a családom között osztom fel, és hogy ebben a mókuskerékben teljesen lehetetlen küldetés időt találni magamra. Ha esetleg mégis támadt pár percem, és választhattam a parkban futás és az otthoni pihenés között…, hát gondolhatjátok, hogy melyik tűnt vonzóbbnak. Folyton azt éreztem, hogy túl fáradt vagyok ahhoz, hogy bárhová is elinduljak. Hogy inkább egy kis pihenésre lenne szükségem. Így aztán évekre elkopott a sport az életemből.


A teljes cikket itt olvashatjátok el.


Vállalati egészségfejlesztő programjainkról bővebb információt itt találsz.

Ingyenes meetupjaink és webináriumaink időpontjaiért kövesd a facebook oldalunkat.

Egészséges ételinspirációkért kövess minket az instagramon.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page