top of page
A Longevity Project alapítói.jpg

Mi alapítottuk 

a Longevity Project-et. 

Dr. Márky Ádám 

Orvosként végeztem a Pécsi, majd a Semmelweis Egyetemen, miközben 6 évig dolgoztam mentőápolóként, majd 1 évig mentőorvosként.  Első magyar orvosként tettem le az International Board of Lifestyle Medicine vizsgáját életmód-orvostanból.

A Longevity Project alapítójaként és orvosigazgatójaként a harvardi tudatos egészségkultúra koncepció alapján vállalati egészségprogramokat vezetek. 

A kontextuális viselkedéstudományokban vagyok leginkább otthon, erről tartok képzéskét pszichológus- és orvostanhallgatóknak is.  Fő érdeklődési területe a pszichológiai rugalmasság fejlesztésének szerepe a fenntartható vezetői teljesítményben és jóllétben.

 Länger Jelena

Regionális marketing és oktatási területeken eltöltött 16 évnyi izgalmas karriert követően ma a Longevity Project társalapítójaként és ügyvezetőjeként azt tekintem a küldetésemnek, hogy hozzájáruljak a legújabb, tudományos bizonyítékokon alapuló életmód-orvoslási elvek magyarországi elterjesztéséhez. Közgazdász és menedzsment MBA tanulmányaimat követően jelenleg a Debreceni Egyetemen tanulok népegészségügyet és egészségfejlesztést, valamint önkéntes fordítóként is dolgozom a Nutritionfacts.org-nál. Személyes szenvedélyem a dominánsan teljes értékű növényekre épülő, egészséges táplálkozás, illetve főként ennek gyakorlati vetületei: hogyan építhetők be a jóllétet támogató étrendi szokások rohanó, 21. századi életmódunkba?

Fotó: Karsay Katalin

psychotherapist-and-group-PBGM4EA (1).jp

Egészségfejlesztés másképp

Mi abban hiszünk, hogy a hatékony és fenntartható egészségfejlesztés edukációra épül. Ez az útja annak, hogy az egészség értékként szervesen beépülhessen a vállalati kultúrába.

_AEO4120_edited.jpg

A Longevity csapatról

Dinamikus, modern gondolkodású együttműködő szakembereink az életmód egy-egy az egészség szempontjából fontos területének kiemelkedő szakértői. 

christopher-campbell-40367-unsplash_edit

Az életmód-orvostanról

Az életmód-orvoslás egy tudományos bizonyítékokon nyugvó orvosi terület, melynek célja a krónikus megbetegedések megelőzése, kezelése, esetleges visszafordítása az egészségkárosító szokások egészségtámogató életmódra cserélésével.

bottom of page