A Longevity Project alapítói.jpg

Mi alapítottuk 

a Longevity Project-et. 

Dr. Márky Ádám 

Az egyetemet Pécsett kezdtem és a SOTE-n fejeztem be.  Menet közben 6 évig dolgoztam mentőápolóként, majd egy évig mentőorvosként.  Első magyar orvosként tettem le az International Board of Lifestyle Medicine vizsgáját életmód-orvostanból.

A harvardi tudatos egészség kultúra koncepció alapján vállalati egészségprogramokat vezetek.

A kontextuális viselkedéstudományokban vagyok leginkább otthon, erről tartok képzéskét pszichológus- és orvostanhallgatóknak is.  

 Länger Jelena

 39 éves vagyok, 2 kislány édesanyja.

 Közgazdászként, nemzetközi marketing szakon

 végeztem a Külkereskedelmi Főiskolán

 Executive MBA-t szereztem a CEU-n 16 évig dolgoztam regionális marketing, piacfejlesztési

 és oktatási vezetői pozíciókban. Elvégeztem az eCornell egyetem "Plant Based Nutrition at the

 T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies" kurzusát. Végzett CHIP (Complete Health Improvement Program at the Lifestyle Medicine Institue) facilitátor vagyok. Önkéntes magyar fordítóként dolgozom a Nutritionfacts.org-nál. 

Fotó: Karsay Katalin

psychotherapist-and-group-PBGM4EA (1).jp

Egészségfejlesztés másképp

Mi abban hiszünk, hogy a hatékony és fenntartható egészségfejlesztés edukációra épül. Ez az útja annak, hogy az egészség értékként szervesen beépülhessen a vállalati kultúrába.

_AEO4120_edited.jpg

A Longevity csapatról

Dinamikus, modern gondolkodású együttműködő szakembereink az életmód egy-egy az egészség szempontjából fontos területének kiemelkedő szakértői. 

christopher-campbell-40367-unsplash_edit

Az életmód-orvostanról

Az életmód-orvoslás egy tudományos bizonyítékokon nyugvó orvosi terület, melynek célja a krónikus megbetegedések megelőzése, kezelése, esetleges visszafordítása az egészségkárosító szokások egészségtámogató életmódra cserélésével.