top of page

A gyümölcsnapok, az egészséghetek, a céges sportesemények, a vállalati jóga és masszázs mind remek kezdeményezések. Ha azonbnan azt szeretnétek, hogy az egészség hosszú távon is alapértékként beépüljön a vállalati kultúrába, nagyon fontos mindezek mellett tudatosítani a dolgozókban, hogy az egészségükért (és szeretteik egészségéért is) a mindennapos szokásaik átalakításával járulhatnak hozzá a legjobban. Előadásainkkal, workshopjainkkal és képzéseinkkel ehhez adhatunk nektek inspirációt, tudást és eszközöket. Az elért változások fenntartásában pedig vállalati mentorok képzésével segíthetünk.

Szerintünk a hatékony és fenntartható egészségfejlesztés edukációra épül

Ötvöztük vállalati élet ismeretét és az orvosi hátteret

A Longevity Projectet ketten alapítottuk: Ádám első magyarként tette le az Amerikai Életmódorvostani Társaság szakvizsgáját, Léna pedig 16 évig dolgozott vezető multinacionális vállalatnál, regionális marketing- és oktatási vezetői tapasztalattal rendelkezik. Így értjük azt a környezetet, és azokat a kihívásokat, amelyek dolgozóitokat nap, mint nap körbeveszik; és jártasak vagyunk az életmód és a hosszútávú egészség összefüggéseinek tudományában is.

Ragaszkodunk a legújabb, tudományosan bizonyított, orvosilag megalapozott módszerekhez

Az evidencia-alapú orvosláson belül az életmód-orvostan ma az egyik legdinamikusabban fejlődő terület. Minden programunk az Amerikai, a Globális és a Nemzetközi Életmódorvostani Társaság alapelveire épül. Tudásunk frissentartása és így programjaink maximális színvonalának biztosítása érdekében minden évben személyesen részt veszünk a terület legfontosabb orvosi konferenciáin, online és élő képzésein, és az ott szerzett legújabb ismereteket azonnal be is építjük a programjkainkba.

Az egészséges életmód minden fontos területét átölelő, teljeskörű programot kínálunk

Az evidencia-alapú életmód-orvostan 6 életmódterülettel foglalkozik, melyek mind bizonyítottan hatnak hosszú távú testi, leleki és szellemi jóllétünkre: ezek a táplálkozás, mozgás, alvás, stresszkezelés, addikciók és társas kapcsolatok. Teljeskörú egészségfejlesztő programunkban mi is ezzel a hat fontos területtel dolgozunk.

FEDEZD FEL EGÉSZSÉGFEJLESZTŐ RPOGRAMJAINKAT

A dolgozók egészségének fejlesztése - ha jól csináljuk - kimondottan jó befektetés, akár már egy éven belüli megtérüléssel és hosszútávú pozitív üzleti hatásokkal. Sokféle edukációs programmal  járulhatunk hozzá egészségfejlesztési programotokhoz az inspirál előadásoktól kezdve workshopokon és fejlesztő folyamatokon keresztül akár a vállalati egészségmentorok képzéséig.

bottom of page