top of page
teamwork-together-professional-occupatio

EGÉSZSÉGESEBB DOLGOZÓK:

SIKERESEBB VÁLLALAT

Miért érdemes a dolgozók egészségébe fektetni?

A dolgozók egészségének fejlesztésére indított (ún. corporate wellbeing) programok néhány év óta nagy figyelmet kapnak az üzleti kutatások területén. Bár korábban ezekre a kezdeményezésekre kedves extra szolgáltatásként gondoltunk, az adatok egyre inkább azt igazolják, hogy valójában kiemelkedő fontosságúak lehetnek. A Harvard Business Review publikációja szerint számos sikeres példa igazolja, hogy egy jól kivitelezett, hosszú távú program, melynek célja a tudatos egészség kultúrájának megteremtése a cégen belül, akár még versenyelőnnyé is kovácsolható:

  • jelentősen csökkenhet a fluktuáció

  • akár felére csökkenhet a betegszabadságok költsége

  • növekszik a dolgozók hatékonysága

  • a vállalat vonzóbbá válhat a fiatal munkavállalók szemében

ROI:

138% -

582%*

* ROI 1:1,38-5,82, "Az egészségprogramok okozta megtakarítás elköltött dolláronként  (ROI szemlélet)" – Dr. Szabó Ágnes irodalomáttekintő tanulmányából

PROGRAMJAINK

KÜLÖNLEGESSÉG

REZILIENCIAFEJLESZTÉS VÁLLALATI CSAPATOKRA SZABVA

Akár a vállalati transzformációval, akár a kiszámíthatatlan gazdasági-társadalmi környezettel járó változás és bizonytalanság óhatatlanul stresszt szül az emberekben és ezáltal a szervezetben is. A boldogulás kulcsa ilyenkor a pszichológiai rugalmasság. Ennek fejlesztésében egyedülálló eszköz lehet csoportos pszichológiai rugalmasság fejlesztő folyamatunk. Az 5 alkalmas tréningfolyamat célja, hogy a résztvevők megértsék, mik azok a belső szabályok melyek megnehezítik az új helyzethez való alkalmazkodást, és közben gyakorlati feladatok segítségével olyan készségeket tanulnak, melyek segítségével ügyesebben tudnak viszonyulni a felmerülő nehéz belső tartalmakhoz, és ezáltal szabadabban tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy mit tesznek.

justin-luebke-43531-unsplash.jpg
rawpixel-678092-unsplash.jpg
TELJESKÖRŰ EGÉSZSÉGFEJLESZTŐ PROGRAM

12 hetes csoportos képzésprogramunk során abban segítjük a dolgozókat, hogy egsézségesebb életmód-szokásokat építsenek be mindennapjaikba táplálkozás, mozgás, alvás, stresszkezelés, addikciók és társas kapcsolatok terén - orvosi bizonyítékokon alapuló információk és az Amerikai Életmódorvosi Társaság alapelvei mentén.

business-team-training-listening-meeting
WORKSHOPOK

Fél, egy- vagy kétnapos workshop keretében a testi-lelki-szellemi jóllét egy vagy több területét felölelő tematikus workshopok elméleti és gyakorlati elemekkel, egsészégügyi és egészségfejlesztő szakemberek, valamint mentális segítők vezetésével.

2Z4A5796.jpg
INSPIRÁCIÓS ELŐADÁSOK

Egy-másfél órás tematikus előadások az életmód, az egészség és a teljesítmény összefüggéseiről, az életmód-orvostan egy-egy területéről, egészségügyi és egészségfejlesztő szakemberek, pszichológusok és metnálhigiénés segítők széles és színes csapatától.

Ha kérdésed van, vagy ajánlatot kérnél, írj nekünk:

Köszönjük a megkeresést! Hamarosan jelentekzünk!

Vállalati kontakt
bottom of page