teamwork-together-professional-occupatio

EGÉSZSÉGESEBB DOLGOZÓK:

SIKERESEBB VÁLLALAT

Miért érdemes a dolgozók egészségébe fektetni?

A dolgozók egészségének fejlesztésére indított (ún. corporate wellbeing) programok néhány év óta nagy figyelmet kapnak az üzleti kutatások területén. Bár korábban ezekre a kezdeményezésekre kedves extra szolgáltatásként gondoltunk, az adatok egyre inkább azt igazolják, hogy valójában kiemelkedő fontosságúak lehetnek. A Harvard Business Review publikációja szerint számos sikeres példa igazolja, hogy egy jól kivitelezett, hosszú távú program, melynek célja a tudatos egészség kultúrájának megteremtése a cégen belül, akár még versenyelőnnyé is kovácsolható:

  • jelentősen csökkenhet a fluktuáció

  • akár felére csökkenhet a betegszabadságok költsége

  • növekszik a dolgozók hatékonysága

  • a vállalat vonzóbbá válhat a fiatal munkavállalók szemében

ROI:

138% -

582%*

* ROI 1:1,38-5,82, "Az egészségprogramok okozta megtakarítás elköltött dolláronként  (ROI szemlélet)" – Dr. Szabó Ágnes irodalomáttekintő tanulmányából

PROGRAMJAINK

ÚJDONSÁG

LONGEVITY MENTOR PROGRAM 
VÁLLALATOKNAK

A vállalaton belül képzünk egészségfejlesztő mentorokat, akik folyamatos szakmai támogatásunk mellett segítik majd munkavállalóitokat abban, hogy egészségesebb szokásokat alakítsanak ki táplálkozás, mozgás, alvás, stresszkezelés terén. Ebben a formában az egészségfejlesztő program költséghatékonyan, és hosszú távon is fenntartható módon valósulhat meg, miközben dolgozóitok egyre egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá és hatékonyabbá válnak.

school-counselor-explaining-anger-manage

KÜLÖNLESSÉG

MINDFULNESS ALAPÚ VÁLTOZÁS-TÁMOGATÓ FOLYAMAT

A vállalati transzformációval járó változás és bizonytalanság óhatatlanul stresszt szül a szervezetben. Sikeres változtatás pedig nincs pszichológiai rugalmasság nélkül. Ennek fejlesztésében egyedülálló eszköz lehet egyik legkeresettebb programunk, a Dr. Márky Ádám által vezetett egyhónapos Mindfulness Folyamat. Ez a program egy egynapos workshoppal indul, majd 4 héten át heti 1 órás utánkövetéssel segítjük a gondolkodásmód átalakítását, a dolgozók pszichológiai rugalmasságának erősödését és a konkrét mindfulness technikák hétköznapokba való beépülését.

justin-luebke-43531-unsplash.jpg
rawpixel-678092-unsplash.jpg
TELJESKÖRŰ EGÉSZSÉGFEJLESZTŐ KÉPZÉSPROGRAM

12 hetes csoportos képzésprogramunk során abban segítjük a dolgozókat, hogy egsézségesebb életmód-szokásokat építsenek be mindennapjaikba táplálkozás, mozgás, alvás, stresszkezelés, addikciók és társas kapcsolatok terén. Orvosi bizonyítékokon alapuló információk és az Amerikai Életmódorvosi Társaság alapelvei alapján, Dr. Márky Ádám és Länger Jelena vezetésével.

business-team-training-listening-meeting
WORKSHOPOK

Fél, egy- vagy kétnapos workshop keretében az életmód-orvostan egy vagy több területét felölelő tematikus workshopok elméleti és gyakorlati elemekkel, Dr. Márky Ádám és Länger Jelena vezetésével és más téma-specifikus szakértők bevonásával.

2Z4A5796.jpg
INSPIRÁCIÓS ELŐADÁSOK

Fél-egy órás tematikus előadások az életmód, az egészség és a teljesítmény összefüggéseiről, az életmód-orvostan egy-egy területéről, Dr. Márky Ádám és Länger Jelena vezetésével, esetenként más téma-specifikus szakértők bevonásával.

Ha kérdésed van, vagy ajánlatot kérnél, írj nekünk:

Köszönjük a megkeresést! Hamarosan jelentekzünk!