LONGEVITY WORKSHOPOK

Vállalati wellbeing programotok keretében szervezhetünk számotokra fél, egy- vagy kétnapos tematikus workshopot az életmód-orvostan egy vagy több területéről. Workshopjaink az elméleti alapok mellett gyakorlati elemekkel gazdagítottak, és megadhatják dolgozóitoknak a kezdő lökést ahhoz, hogy valódi lépéseket tegyenek egy egészségesebb életmód irányába. A workshopok Dr. Márky Ádám és Länger Jelena vezetésével, valamint más téma-specifikus szakértők bevonásával zajlanak.

Workshop témáink

PIHENTETŐ ALVÁS

Jól és eleget aludni fontos: hiányában sérül mentális és érezelmi jóllétünk, rosszabbul döntünk, könnyebben égünk ki vagy leszünk depressziósak.

Kiegészítő téma bármely workshophoz.

rawpixel-973112-unsplash_edited.jpg
AZ ÉLETMÓD A LEGJOBB ORVOSSÁG

Kevesen tudják, hogy jelenlegi és jövőbeli egészségi állapotuk nagyjából 90%-ban az éltemódjukon múlik, és csak 10%-ban felel érte az, amit a génjeikben örököltek.

Ezen a workshopon átfogó ismereteket tudunk adni az egészséges életmód orvosi bizonyítékokon alapuló alkalmazásáról. Lesz szó táplálkozástól, mozgásról, stresszkezelésről, alvásról, függőségekről és a társas kapcsolataink fotnosságáról.

MINDEN FEJBEN DŐL EL

A stressz elkerülhetetlen, az élet velejárója. Jó esetben izgalmas életet és megnövekedett hatékonyságot hoz. Rossz esetben viszont szorongást, depressziót, elhízást és az immunrendszer gyengülését. A kettő között a határt magunk szabhatjuk meg, ha sikerül a stresszel egészséges viszonyt kialakítanunk.

Workshopunkon ehhez megfelelő személéletet adunk, valamint a gyors hétköznapokba is könnyen beépíthető mindfulness alapú stresszkezelési módszereket adunk. 

flat-lay-of-healthy-green-vegan-cooking-
TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS
A JOBB KÖZÉRZETÉRT

Ma már tudjuk, hogy a táplálkozás az egészséges éltemód legerősebb tényezője, mely az egészséges testsúlyon túl a kiegyensúlyozott bélflóra közvetítésével az immundrendszerre, a krónikus betegségekre, az általános energiaszintre, de még a mentális képességekre és az érzelmi állapotra is kiemelt hatással van.

Tudjuk, hogy egészségesebben kellene ennünk, ám nem egyértelmű, hogy ez pontosan mit jelent, és hogyan lehet kivitelezni a gyakorlatban. Táplálkozási workshopunk különösen gyakorlati fókuszú, és  ha a lehetőségek adottak, ételkészítő workshopot is tartalmaz.

MOZGÁSRA SZÜLETTÜNK

A rendszeres testedzés véd a betegségektől, a depressziótól, erősíti az immunrendszert, fejleszti az agyat!  

Kiegészítő téma bármely workshophoz.

KAPCSOLATAINK

A közösséghez tartozás és mély emberi kapcsolatok akár 14 évet adhatnak hozzá életünkhöz. 

Kiegészítő téma bármely workshophoz.

ADDIKCIÓINK

Mind függünk valamitől, ám egyes függőségek építenek, mások rombolnak.

Kiegészítő téma bármely workshophoz.