top of page

LONGEVITY WORKSHOPOK

Vállalati wellbeing programotok keretében szervezhetünk számotokra fél, egy- vagy kétnapos tematikus workshopot az életmód-orvostan egy vagy több területéről. Workshopjaink az elméleti alapok mellett gyakorlati elemekkel gazdagítottak, és megadhatják dolgozóitoknak a kezdő lökést ahhoz, hogy valódi lépéseket tegyenek egy egészségesebb életmód irányába. A workshopok Dr. Márky Ádám és Länger Jelena vezetésével, valamint más téma-specifikus szakértők bevonásával zajlanak.

Workshop témáink

PIHENTETŐ ALVÁS

Jól és eleget aludni fontos: hiányában sérül mentális és érezelmi jóllétünk, rosszabbul döntünk, könnyebben égünk ki vagy leszünk depressziósak.

Kiegészítő téma bármely workshophoz.

rawpixel-973112-unsplash_edited.jpg
AZ ÉLETMÓD A LEGJOBB ORVOSSÁG

Kevesen tudják, hogy jelenlegi és jövőbeli egészségi állapotuk nagyjából 90%-ban az éltemódjukon múlik, és csak 10%-ban felel érte az, amit a génjeikben örököltek.

Ezen a workshopon átfogó ismereteket tudunk adni az egészséges életmód orvosi bizonyítékokon alapuló alkalmazásáról. Lesz szó táplálkozástól, mozgásról, stresszkezelésről, alvásról, függőségekről és a társas kapcsolataink fotnosságáról.

MINDEN FEJBEN DŐL EL

A stressz elkerülhetetlen, az élet velejárója. Jó esetben izgalmas életet és megnövekedett hatékonyságot hoz. Rossz esetben viszont szorongást, depressziót, elhízást és az immunrendszer gyengülését. A kettő között a határt magunk szabhatjuk meg, ha sikerül a stresszel egészséges viszonyt kialakítanunk.

Workshopunkon ehhez megfelelő személéletet adunk, valamint a gyors hétköznapokba is könnyen beépíthető mindfulness alapú stresszkezelési módszereket adunk. 

flat-lay-of-healthy-green-vegan-cooking-
TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS
A JOBB KÖZÉRZETÉRT

Ma már tudjuk, hogy a táplálkozás az egészséges éltemód legerősebb tényezője, mely az egészséges testsúlyon túl a kiegyensúlyozott bélflóra közvetítésével az immundrendszerre, a krónikus betegségekre, az általános energiaszintre, de még a mentális képességekre és az érzelmi állapotra is kiemelt hatással van.

Tudjuk, hogy egészségesebben kellene ennünk, ám nem egyértelmű, hogy ez pontosan mit jelent, és hogyan lehet kivitelezni a gyakorlatban. Táplálkozási workshopunk különösen gyakorlati fókuszú, és  ha a lehetőségek adottak, ételkészítő workshopot is tartalmaz.

MOZGÁSRA SZÜLETTÜNK

A rendszeres testedzés véd a betegségektől, a depressziótól, erősíti az immunrendszert, fejleszti az agyat!  

Kiegészítő téma bármely workshophoz.

KAPCSOLATAINK

A közösséghez tartozás és mély emberi kapcsolatok akár 14 évet adhatnak hozzá életünkhöz. 

Kiegészítő téma bármely workshophoz.

ADDIKCIÓINK

Mind függünk valamitől, ám egyes függőségek építenek, mások rombolnak.

Kiegészítő téma bármely workshophoz.

bottom of page