top of page
pointing-at-note-UC9W5VG_edited.jpg

REZILIENCIAFEJLESZTÉS VÁLLALATI CSAPATOKRA SZABVA

Legyen a nyugalom és a változtatás képessége a szupererőtök!

Mi a pszichológiai rugalmasság, és miért érdemes fejleszteni?

A pszichológiai rugalmasság egy olyan állapot, amiben képesek vagyunk tudatosan megfigyelni a saját belső történéseink (gondolataink, érzéseink, érzeteink, késztetéseink), és ezekkel összhangban, vagy éppen ezekkel ellentétesen azt tudjuk tenni, ami számunkra értékes.

 

Az elmúlt 20 évben rengeteg kutatást bizonyította, hogy a pszichológiai rugalmasság fejleszthető, és annál hatékonyabb az egyén alkalmazkodása az új helyzethez, minél jobban képes rugalmasan viszonyulni saját belső világához.

Bővebben itt tudsz olvasni a pszichológiai rugalmasságról. »

HOGYAN SEGÍTÜNK MI EBBEN?

creative.png
creative.png

PSZICHOLÓGIAI RUGALMASSÁG FEJLESZTŐ TRÉNINGFOLYAMAT

5 alkalmas, kiscsoportos, interaktív tréningfolyamat

Az 5 alkalmas tréningfolyamat célja, hogy a résztvevők megértsék, mik azok a belső szabályok melyek megnehezítik az új helyzethez való alkalmazkodást. Közben gyakorlati feladatok segítségével olyan készségeket tanulnak, melyek segítségével ügyesebben tudnak viszonyulni a felmerülő nehéz belső tartalmakhoz, és ezáltal szabadabban tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy mit tesznek.

Reziliencia fejlesztő tréning
  • Minden alkalommal az ún. pszichológiai rugalmasság mátrix alapján dolgozunk és azzal foglalkozunk, hogy hogyan sikerült megfigyelni, elfogadni a nehéz érzéseket, gondolatokat, és mennyiben sikerült a választott értékek alapján működni.

  • Minden alkalommal lesz közös mindfulness gyakorlás, arra való reflexió és egy ún. kognitív szétválasztást segítő gyakorlat.

  • Az alkalmak struktúrájának rendszeressége adja a biztonságot, de mindig azzal dolgozunk, ami éppen előjön, mint nehézség, tehát maga a tartalom még részben nyitott.

Ideális csoportlétszám:

8-10 fő

Időtartam:

5 x 90 perc

(1 hónap)

Online és angol nyelven is elérhető

Trénerek:

_MG_8937_edited_edited.png

Dr. Márky Ádám

a Longevity Project társalapítója és orvosigazgatója

_MG_8960_edited.png

Kiss Ádám
mentálhigiénés szakember,

a Longevity Project csapatának tagja

Kérdésed van? Ajánlatot kérnél?

Vegyük fel a kapcsolatot!

bottom of page