© Longevity Project

ÍRJ NEKÜNK!
Csábi_Eszter.jpeg

Eszter a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének, Kognitív és Neuropszichológia Tanszékének adjunktusa. Végzettségét tekintve pszichológus, PhD fokozatát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerezte az alvászavarok témakörében. Tíz éve kutatóként és oktatóként dolgozik a Szegedi Egyetem Pszichológia Intézetében, fő kutatási területe az alvás szerepe a kognitív működésekben és az érzelemszabályozási folyamatokban, valamint az alvászavarok következményeinek feltérképezése felnőtt- és gyermekkorban. Elkötelezett az alvás fontosságának hangsúlyozásában, amely elengedhetetlen a mindennapi működéshez.

Alváskutató, pszichológus, egyetemi adjunktus

Dr. Csábi Eszter

Kapitány-Fövény Máté.jpg

Máté a Semmelweis Egyetem-ETK Addiktológia Tanszékén, valamint a Nyírő Gyula Kórház-OPAI Drogbeteg Gondozó és Prevenciós Központjában dolgozik. Több, mint tíz éve foglalkozik addiktológiai kutatásokkal és betegek terápiás kezelésével. Doktori disszertációját az új pszichoaktív szerek használatának pszichológiai és viselkedéses összefüggéseiről írta. Emellett innovatív prevenciós programokat dolgoz ki. Nevéhez fűződik a VoltEgySzer prevenciós mobilapplikáció és honlap, valamint a Tudat-törő prevenciós szabadulószoba kialakításának szakmai vezetése. 2018-ban Függőben - Az alkoholizmus lélektana címmel jelent meg kötete a HVG Kiadó gondozásában.

Klinikai szakpszichológus

Dr. Kapitány-Fövény Máté

Kovács Milán.jpg

Milán elkötelezett sportoló, sportorvos és ortopéd traumatológus. Ezen kívül sportedző, kung-fu és önvédelmi földharc oktató, SMR és korrektív tréner. Szegeden, Algyőn és Mórahalmon rendel. Szemlélete megoldás- és mozgáshelyreállítás központú, a mozgás- és manuál terápiákat nagy előnyben részesíti.

Ortopéd traumatológus, sportorvos, kung-fu és önvédelmi földharc oktató

Dr. Kovács Milán

Schell Gergely.jpg

Gergő a Thyris Pszichoterápiás Központban dolgozik. Pszichológiai tanácsadást végez, párterapeutaként dolgozik, egyetemen tanít. Mindfulness-t oktat, meditál és keresztény szerzetesekkel vonul el. Az állami szférában kezdett el vállalati egészségmegőrzéssel foglalkozni, most pedig szabadúszóként támogatja a hozzá fordulókat hatékonyságuk és egészségük együttes fenntartásában.

Tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta

Schell Gergely

Szabó Ágnes.png

Ági 2004 óta dolgozik a felsőoktatásban oktatóként és kutatóként, emellett a versenyszférában és külföldön is szerzett tapasztalatokat. Doktori disszertációja szabadidősport témában íródott a gazdálkodástudományok területén. Az elmúlt években egyik fő érdeklődési és kutatási területe a vállalati egészségfejlesztés, amelynek a mozgás szintén fontos részét képzi.

Közgazdász, egyetemi adjunktus

Dr. Szabó Ágnes

A Longevity Project-et ketten alapítottuk. Ádám orvos és mindfulness tréner. Léna nemzetközi marketing- és oktatási vezető volt. Ötvöztük az orvosi hátteret és a vállalati élet ismeretét. 

Az alapítókról

Mi abban hiszünk, hogy a hatékony és fenntartható egészségfejlesztés edukációra épül. Ez az útja annak, hogy az egészség értékként szervesen beépülhessen a vállalati kultúrába.

Egészségfejlesztés másképp

Az életmód-orvoslás egy tudományos bizonyítékokon nyugvó orvosi terület, melynek célja a krónikus megbetegedések megelőzése, kezelése, esetleges visszafordítása az egészségkárosító szokások egészségtámogató életmódra cserélésével.

Az életmód-orvostanról