top of page

LONGEVITY:

HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES ÉLET

BEMUTATKOZUNK

A Longevity Project-et ketten alapítottuk: egy fiatal orvos és egy regionális tapasztalattal rendelkező marketing és oktatási menedzser. Közös szenvedélyünk az életmód és a hosszú távú egészség összefüggéseinek megértése. Ugyancsak közös bennünk, hogy ragaszkodunk a tudományos bizonyítékokon nyugvó, orvosilag is megalapozott ismeretekhez és módszerekhez. 

A Longevity Project létrehozásával arra vállalkoztunk, hogy meghonosítsuk Magyarországon a tudományos alapú életmódfejlesztést. Egészség- és életmódfejlesztő programjainkkal abban szeretnénk támogatni másokat, hogy kezükbe vehessék saját sorsukat, és egy szebb, boldogabb, egészségesebb életet teremthessenek maguknak. Emellett küldetésünknek tartjuk azt is, hogy az angol nyelven már széles körben elérhető életmód-orvoslási szakirodalmat eljuttassuk a magyar egészségügyben dolgozókhoz is, magyar nyelven, ezzel is elősegítve Magyarország egészségének általános javítását.

LP team color.jpg

Az alapítók: Léna és Ádám

Ezek vagyunk mi. Ádám orvos, Léna regionális marketing és oktatási menedzser. Most közösen azon dolgozunk, hogy Magyarországon hozzájáruljunk a tudományos alapokon nyugvó életmód-orvoslási alapelvek elterjedéséhez. Szeretnénk megteremteni itthon a tudatos egészség kultúráját, amikor egészségesen enni, mozogni, élni menő...

_AEO4120_edited.jpg

Ismerd meg csapatunkat!

Dinamikus, modern gondolkodású együttműködő szakembereink az életmód egy-egy az egészség szempontjából kiemelten fontos területének kiemelkedő szakértői. 

christopher-campbell-40367-unsplash.jpg

Az életmód-orvostanról

Az életmód-orvoslás egy tudományos bizonyítékokon nyugvó megközelítés, melynek célja a krónikus megbetegedések megelőzése, kezelése, esetleges visszafordítása azáltal, hogy segít az embereknek egészségkárosító szokásaikat egészségtámogató életmódra cserélni. Az életmódfejlesztés hat különböző területen történik...

mon781033-P4VFX35 (1).jpg

Miben vagyunk mások?

Mi abban hiszünk, hogy a hatékony és fenntartható egészségfejlesztés edukációra épül. Ez az útja annak, hogy az egészség értékként szervesen beépülhessen a vállalati kultúrába.

REFERENCIÁK

www.hvg.hu

Dr. Márky Ádám - "A magyar orvos sokszor rosszabbul néz ki, mint a beteg"

www.pszichoforyou.hu

Dr. Márky Ádám - „Csak túléljük az életet, ahelyett, hogy megélnénk azt” – Miért van szükségünk a
meditációra és hol érdemes elkezdeni a gyakorlást?

content copy.png

www.hrpwr.hu

Dr. Márky Ádám - A krízisálló vezető útja

www.dremjo.bs

Länger Jelena: "Sok nő életét mérgezi az, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonít mások véleményének."

www.noivalto.hu

Länger Jelena: A kiégés nem luxushiszti – Länger Jelena a saját bőrén tanulta meg

bottom of page