© Longevity Project

ÍRJ NEKÜNK!

Létezik egyáltalán az egyensúly, amire annyira vágyunk?


Szerintem igen. Én így találtam rá az enyémre.


Ma már nagyjából öt éve annak, hogy egy reggel sírva ébredtem, azzal a gondolattal, hogy kész, vége, feladom. Egyszerűen képtelen vagyok ma dolgozni menni.

Ekkor már több mint két éve Prágában éltünk. Első kislányom három éves lehetett, a férjem éppen, ahogy azt a munkája gyakran megkívánta, külföldön volt. Regionális marketingigazgatóként dolgoztam méghozzá sokat és keményen, reggeltől estig és sokszor a lányom altatása után még egy pár órán keresztül éjjel is. Mindeközben férjemmel együtt belevágtunk egy két éven át tartó vezetői MBA képzésbe a Közép Európai Egyetemen, ami miatt kéthetente Budapestre kellett utaznunk, hogy az egész hétvégénket előadásokon töltsük. Két ilyen hétvége között pedig szinte minden éjszakára jutott olvasni- és tanulnivaló. Eddigre már egy éve így éltünk, és azt hiszem, elfáradtam. Reménytelennek éreztem a helyzetet, beszűkült a gondolkodásom, egyszerűen nem láttam kiutat.


Évekbe telt, de ma már - ha lehet ilyet mondani - boldognak és kiegyensúlyozottnak érzem magam. Anyaként, feleségként és nőként is úgy érzem, hogy jól vagyok, miközben rengeteg energiám marad a személyes szenvedélyeimre: a munkára és a tanulásra. Elhagytam 15 felesleges kilót, elengedtem a tökéletességre törekvést, találtam magamban szinte kimeríthetetlen mennyiségű energiát és motivációt, megtanultam pihenni... és bármilyen meglepően hangzik: az egész a tudatos táplálkozással kezdődött.

Egyik meetupunkon részletesen is elmeséltem ezt a történetet, és szívesen megosztom Veled is, abban reménykedve, hogy megtalálod benne, amit éppen keresel - egy kis inspirációt, megerősítést vagy egyszerű szórakozást.


#longevityproject #langerjelena #egyensúly #életmód #wholefoodplantbased #wfpb #teljesértékűnövényiétrend #egészség #történetek