top of page
happy-young-family-walking-and-holding-hands-in-au-W8G5UR9.jpg

MŰHELY A
SZÜLŐI RUGALMASSÁGÉRT

Szülőként fontosnak tartjuk, hogy valódi kapcsolatot ápoljunk gyermekeinkkel és a legjobbat akarjuk nekik. A hétköznapokban mégis sokszor megtapasztaljuk, hogy ez az elsőre magától értetődőnek tűnő vágyunk nem is olyan egyszerűen megvalósítható.

 

Talán gyakran türelmetlennek érezzük magunkat, egyéb feladataink a családunkkal töltött idő alatt is lekötik a gondolatainkat vagy úgy érezzük, saját gyermekünk, esetleg párunk viselkedése nehezíti meg fenti célunk elérését.

 

Mégis mire van szükségünk, hogy ezen tapasztalatok mellett is mély és építő kapcsolatot alakíthassunk ki gyermekeinkkel?

A műhely részletei:

Kezdés: szeptember 17.

Kiscsoportos munka


5 héten keresztül

Online, interaktív alkalmak és egy személyes találkozó

Online utánkövetés


Oktatók: Kiss Ádám és dr. Márky Ádám

_MG_9398_edited.jpg

PROGRAMUNKRÓL:

A pszichológiai rugalmasság alatt azt a készségünket értjük, hogy képesek vagyunk személyesen választott értékeinkért tenni aktuális érzéseinkkel és gondolatainkkal összhangban vagy éppen azok ellenére.

 

A kiscsoportos folyamat során összegyűjtjük azokat az értékeket, amelyeket szülőként fontosnak gondolunk, megvizsgáljuk azokat a stratégiákat, amelyekkel saját és gyermekünk működését igyekszünk kontrollálni és igyekszünk jobban megismerni, hogy mindeközben milyen érzések és gondolatok kavarognak bennünk.

 

A kurzuson egyszerű mindfulness gyakorlatok, példák és néhány elméleti ismeret segítségével igyekszünk olyan készségeket elsajátítani, amelyek segíthetnek minket abban, hogy szabadabban viszonyuljunk saját belső világunkhoz, és így kreatívabb, rugalmasabb szülőként nevelhessük gyermekeinket.

 

Az öt héten át tartó kiscsoportos munka egy fél napos, személyes találkozással kezdődik, majd egy négy hetes online utánkövetéssel folytatódik heti egyszer, kora esti időpontban. A csoportmunka jellege miatt a családokból egy szülő jelentkezését várjuk.

  • Személyes találkozó: szeptember 17.

  • Online utánkövetés: szeptember 20. és 27., október 4. és 11. 17:30-19:00

  • Ár: 50.000 Ft

Szülői rugalmasság
Kapcsolódó cikkeink:
bottom of page