Dr. Márky Ádám.jpg

Dr. Márky Ádám,

Longevity Project orvosigazgató,

Peak Performance Strategist & Coach

"Magyarországon egy vezető általában vagy kiemelkedően teljesít vagy jól van. Azon dolgozom, hogy a hozzánk forduló vezetők kiemelkedően teljesítsenek és közben mentálisan, fizikailag és érzelmileg is jól legyenek. Szerintem ez a fajta fenntartható vezetői teljesítmény lenne az egyik fontos kulcsa a magyar vállalatok nemzetközi versenyképességének."

Ádám főállásban dolgozott a mentőknél az orvosi egyetem mellett, majd a diploma után első magyarként tette le az Amerikai Életmód Orvostani Társaság szakvizsgáját. Évek óta a kontextuális viselkedéstudományok legnagyobb nemzetközi szakértőitől, úttörőitől tanul. Fő érdeklődési területe a pszichológiai rugalmasság fejlesztésének szerepe a fenntartható vezetői hatékonyságban és jóllétben.

 

Főképpen nagy teljesítményű, magas terheltségű vezetőkkel és csapatokkal dolgozik, jellemzően bankárokkal, jogászokkal, stratégiai tanácsadókkal és orvosokkal. Az általa vezetett egyéni és csoportos folyamatokban tipikusan a kritikus időszakok alatti teljesítményszorongás, kikapcsolódási nehézségek és következményes betegség ill. kiégés megelőzéseben segít.

 

Rendszeresen oktat kontextuális viselkedéstudományokat orvosoknak, orvostanhallgatóknak és pszichológusoknak.

A hazai vállalati, szakmai konferenciák és rendezvények rendszeres és kedvelt előadója.