top of page

Longevity Adventi Kalendárium

December 23.

Az mondják, mindenki szeret azzal foglalkozni, amiben jó. Hát én jól tudok tanulni. (Igen, ha láttok lelki szemeitek előtt, ahogy gyerekként az iskolában az első padban ülök, elsőként jelentkezem és sírok egy-egy elvétve kapott négyes miatt, ami belerondít a kitűnő eredményembe, akkor nem tévedtek nagyot.) 

 

Már-már fanatikus tanuló vagyok. Mindig tanulok. Ha éppen nem, akkor úgy érzem, valami nem is oké. És ezt nem azért írom, hogy jó színben tüntessem fel magam - sokszor nálam ez már kontraproduktív: tanulok-tanulok, de nem biztos, hogy az elsajátított információval végül tudok is valamit kezdeni az életemben. Ezen talán dolgoznom is kéne egy kicsit. Az elmúlt években a könyvek, az élő és online kurzusok mellett a podcastok váltak a napi fejlődési rutinom talán legmeghatározóbb elemeivé. Az egyik legmegnyugtatóbb dolog számomra, ha az autóban, vagy a HÉV-en, vagy a konyhámban főzés közben valamelyik kedvenc podcast csatornámat hallgathatom. Íme néhány abszolút kedvencem, akiknek nagyon sok inspirációt és szép pillanatot köszönhetek. 

Léna

The Rich Roll Podcast

https://www.richroll.com/all-episodes/

Egészség, jóllét, teljesítmény, önfejlesztés - a legeslegjobb értelemben, igazán mélyremenő, hosszú beszélgetések formájában, nagyon emberien és őszintén, elképesztő vendégekkel.

 

Feel Better, Live More with Dr. Chatterjee

https://drchatterjee.com/blog/category/podcast/

Egy brit gyakorló család- és életmódorvos beszélgetései világszínvonalú vendégekkel stresszről, táplálkozásról, mozgásról, kapcsolatokról, közösségekről: jó társ útkeresőknek egy kiteljesedettebb élet felé.

 

Beszélnünk kell!

https://beszelnunk-kell.simplecast.com/

D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi beszélgetései a pszichológia különböző területeiről érthetően, érdekesen és elgondolkodtatóan.

bottom of page