AZ EGÉSZSÉG NEM

SZERENCSE KÉRDÉSE,

HANEM MINDENNAPOS

DÖNTÉSEK EREDMÉNYE.

14 HETES

ÉLETMÓD

PROGRAM

MEDIKUSOKNAK

2021. FEBRUÁR-ÁPRILIS

SZEMLÉLETVÁLTÁS A GYAKORLATBAN

Hogy maradj orvosként egészséges és motivált?

Az egyetemen sok mindent megtanulunk a betegségekkel kapcsolatban. Azonban arról, hogyan lehet egészségesnek maradni, vagy az életmóddal meggyógyulni, már jóval kevesebbet. Így nem is foglalkozunk vele igazán a klinikai gyakorlatban vagy akár saját életünkben.

 

Amíg a betegségek kezelésében keressük a legújabb irányelveket és elfogadjuk, hogy az ajánlások akár havonta változnak az új kutatási eredmények alapján, addig az életmóddal kapcsolatban ragaszkodunk a már réges-régen megcáfolt, de megszokott dogmákhoz.

 

Nem tanulunk arról, hogyan lehet eredményesen változtatni a magatartásunkon és a szokásainkon, és arról sem, hogyan lehet ebben hatékonyan segíteni másoknak.

 

Sokszor elfelejtjük, hogy az orvos személyisége, példája és

hitelessége a gyógyítás és a gyógyulás egyik különösen fontos összetevője.

 

Ezért nem is tudunk hatékony és fenntartható egészségügyet működtetni. Így az öregedő és betegedő társadalom állandó orvosi kezelésre, az orvosok pedig állandó kiégésre vannak kárhoztatva.

 

Pedig a fenntartható egészségügy az egészséges orvossal kezdődik. Veled.

  • Elmélet és sajátélmény

  • 14 héten keresztül

  • 2021.02.03-án és 03.17-05.05. között szerdánként, 02.09-03.09 között pedig keddenként 17:00-18:30 online

  • Online órák

  • Egy élő 4-órás főzőworkshop tankonyhában 

  • Kis csoportlétszám

  • A program ára (medikusoknak): 20.000 Ft*

Életmód program orvosoknak

*Orvosoknak, rezidenseknek és orvostanhallgatóknak (medikusoknak) tartott programjainkat társadalmi felelősségvállalásból szervezzük, ezekkel a magyar egészségügy hosszútávú fejlesztését és fenntarthatóságát kívánjuk szolgálni, ezért árszabásuk különlegesen kedvező. A listaárainkhoz (200.000 Ft / fő) képest orvosok esetében akár 80%, rezidensek és medikusok esetében pedig akár 90% kedvezményt alkalmazunk. Ez az árszabás kizárólag saját szervezésű,egészségügyi dolgozóknak és medikus hallgatóknak szóló programjainkra érvényes.

A részletes programtervért és további információért töltsd le a prospektust:

Élemtódprogram medikusoknak - nyitókép.p